AUQ

Alonso Quijano, Ulises, Leopold Bloom, AUQ, Alonso Ulises Quijano, deambular, tiempo libre, escuchar tus pensamientos, confrontarlos con Sancho; pensamiento, Cultura, Ciencia

El funeral del meu avi, PASCUAL BATALLA JULIÁN

Posted on | novembre 15, 2023 | No Comments

El meu avi va morir el dia 3/3/1960 als 72 anys d’edat, jo tenía 11 anys i tinc un record que m’agrada transmetre i es remunta al seu funeral.

L’avi vivia en un pis al Passeig General Mola (ara dit Passeig de Sant Joan) cantonada carrer Rosselló.L’avi va ser tret del seu pis en un fèretre a espatlles de amics i traslladat Passeig de Sant Joan avall travessant els carrers Provença, Mallorca, Diagonal i València fins a l’església de Sant Francesc de Sales, uns 350m, hi havia tanta gent seguint el fèretre que quan estàvem a la esglesia la guardia urbana va tenir una bona estona la Diagonal tallada esperant  que la gent que seguien el fèretre la travessessin.

Les restes del avi están al cementiri del Poble Nou juntament amb les de la seva dona (Rosario Rapalo Gallén i els seus fills Pascual i Jaime) en el ninxol 485

i posats a informar la Iaia Encarnita (Encarnació Salvador Gallén) está al mateix cementiri al ninxol 3522

 

 

 

 

 

Comments

Comments are closed.

    About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

    Subscribe to our feed

    Search

    Admin